Minden, ami érdekel, eszembe jut vagy történik velem.

Mizu velem...

Mizu velem...

Rólam

2018. július 22. - kovacs.netti

Kedves Látogató!

Ha megtiszteltél azzal, hogy blogomra kattintottál, illene bemutatkoznom. Netti vagyok, 28 éves, biológus, könyvmoly, filmkedvelő és állatbarát.

A blogom elég vegyes, több témakörön belül is készítek bejegyzéseket: könyvek, filmek, ételek és a mizuvelem témakör alatt fut minden egyéb élménybeszámoló, véleményezés. 

Igazi könyv fanatikus vagyok, ami nem csak a könyvek olvasását jelenti, hanem a könyvek indokolatlan gyűjtését is. Nagyon szeretek az olvasási élményeimről beszélni, ezért a blogom egyik témaköre a könyvek. Igyekszem az összes elolvasott könyvemről véleményt írni, illetve amiről nem sikerül, azokat összegző bejegyzésekbe lejegyezni.

Utóbbi időben a film és sorozatnézés került inkább előtérbe, ezekről is véleményezek kicsit, vagy legalább összeszedem őket.

Legaktívabb témakör korábban egyértelműen az étel kategória volt. Nem vagyok egy tapasztalt szakács, se vérprofi gasztrofotós, úgyhogy egyszerű bejegyzésekre lehet számítani. Kb. 7 éve főzök lelkesedéssel, nem csak a létfenntartás okán, azóta egyre nagyobb örömömet lelem benne. Sokkal inkább szeretek új dolgokat kipróbálni, mint jól bevált recepteket alkalmazni, így a blogra felkerült receptek rengetegszer első próbálkozások, ezek végén mindig le is vonom a következtetést, hogy mennyire vált be, vagy mit kellene rajta változtatni legközelebb. Nagyon szeretem a satu egyszerű recepteket, illetve a kényelmesebb megoldásokat a mozgalmas hétköznapokon, ezért kérlek ne kövezzetek meg, ha nem használok mindenből „friss, bio, mindenmentes, egészséges, drága, nehezen beszerezhető, stb” alapanyagokat. Ha több időm van hétvégén, akkor szívesen kipróbálok macerásabb, különlegesebb recepteket is. Mondhatjuk azt is, hogy ezt az „étel” fület használom saját magam kis szakácskönyvének is, emiatt kerülnek fel a nem éppen tökéletes, vagy nem éppen szabályszerűen elkészített fogások is. Ritkábban, de azért annyiszor, hogy érdemes megemlíteni, kerülnek fel ide étterem értékelések is. Emellett Anyukám gyönyörű tortáit is megmutatom itt.

Ha nem is a legaktívabb, de a kedvenc témaköröm pedig a „MizuVelem” kategóriába esik. Ide kerülnek  élménybeszámolóink. Ritkábban kerül fel bejegyzés, viszont talán ezek a leghosszabbak, ezekbe fektetem a legtöbb energiát, nagyon személyesre is szoktak sikerülni, emiatt ez a témakör áll a legközelebb a szívemhez.

 

Szívesen fogadok hozzászólásokat, vélemények, csak kérek mindenkit tartsuk tiszteletben a másikat. :)

Ez nem a valós világ, hanem az én világom! Nem kell szeretned sem ezt, sem engem, de tarts tiszteletben. 

Talajfogás

 Jó nézelődést!

Netti

netti_blog.jpg

Elérhetőségek:

E-mail: mizuvelem@gmail.com

Instagram: netti_kovacs (sajátom) és wnj_adventures (kicsiny családunk közös élményeinek instája)

Moly: kivimango

YoutubeW&N Adventures

Másik blogom: https://kutyavalelni.blog.hu/

süti beállítások módosítása