Minden, ami érdekel, eszembe jut vagy történik velem.

Mizu velem...

Mizu velem...

Kiskakas Vendéglő - Székesfehérvár

Étterem értékelés

2018. október 05. - kovacs.netti

Pár héttel ezelőtt volt egy felesleges utunk Székesfehérvárra. A fiúk szerettek volna elmenni a Videoton - Chelsea meccsre, de szurkolói vagy MLSZ kártyánk persze nem volt (azóta intéztünk), így nem volt más lehetőség, fel kellett mennünk Székesfehérvárra megvenni a jegyet személyesen. Már megérkezéskor láttuk neten, hogy kevés a jegy, a sor annál nagyobb és van még pár jegyértékesítő iroda, szóval kicsi az esély rá, hogy kapjunk. És úgy is lett. Mint a filmekben, előttünk lévő bácsi még kapott jegyet, mire sorra kerültünk már egyetlen egy zöld hely sem volt a stadionban. Nem estünk kétségbe, vettünk jegyet a PAOK elleni meccsre, de mégis úgy tűnt kicsit felesleges volt a kör. Viszont ha már ott jártunk ebédeltünk is egyet. Egy ismerősünk dolgozik a Kiskakas Vendéglőben és foglalt nekünk asztalt, mivel teltházas volt. Nagyon helyes vendéglő, ízléses berendezéssel,  mosolygós, kedves pincérekkel, nagyon tiszta mosdóval és kellemes élő zenével. Már előre lecsekkoltuk, hogy hétvégén nincs menü, de én nem is bántam, mert azok mindig unalmas ételek, az étlapos rendelés mindig jobb. Nagyon szuper kaják vannak az étlapon, én végül a Csirkemell Kiskakas módra nevű ételt választottam.

dsc_0043.JPG

Csirkemell Kiskakas módra (juhtúróval, gombával, sonkával, póréhagymával töltött csirkerolád szalonnába burkolva, demi glace mártással és sült burgonyával) - 2 950 Ft

A képről nem tudom mennyire jön át, de hatalmas adag volt. Nem bírtam megenni, ami nálam nagy szó, mert rosszullétig képes vagyok tömni magamba az ételt. Minden friss és finom volt. Nagyon jól passzoltak az ízek. A többiek választottjai: Cigánypecsenye sült burgonyával (2 600 Ft), Szűzérmék vaslapon sütve sült zöldségekkel, áfonya glace-szal, parmezános puliszkával (2 600 Ft), Svájci pulykamell rizi-bizivel, póréhagymával, sonkával, sajttal töltött pulykamell rántva (2 400 Ft). Mindenki tökéletesen elégedett volt, semmi panasz nem volt és senki sem bírt el az adaggal. Árak tekintetében nem mondanám, hogy a legolcsóbb, de drágának meg végképp nem, főleg ha azt nézzük, hogy egy igényes étteremben étlapos kaját ettünk. Azt mondanám teljesen reális és minden forintot megért. Bár roppant ritkán járunk Székesfehérváron, de ha legközelebb arra tévedünk esélyes, hogy ismét betérünk.

Akinek van kedve csekkolja le az étterem honlapját >>itt<<.

süti beállítások módosítása