Minden, ami érdekel, eszembe jut vagy történik velem.

Mizu velem...

Mizu velem...

Philip K. Dick: Az utolsó tréfa

Könyvértékelés

2019. július 30. - kovacs.netti

SzerzőPhilip K. Dick

Könyv címeAz ​utolsó tréfa

Eredeti mű: Philip K. Dick: The Man Who Japed

Fordító: Pék Zoltán

Oldalak száma: 208

Borító: puhatáblás

Kiadás éve: 2019

Kiadó: Agave Könyvek

ISBN: 9789634196235

Fülszöveg:

Newer York városa túlélte ugyan a holokausztot, de nagy árat fizetett érte: merev erkölcsi törvények uralják, fürge robotok figyelik az emberek viselkedését, a legkisebb kihágás is személyes katasztrófát vonhat maga után.

Allen Purcell ama kevesek közé tartozik, akik szó szerint képesek megváltoztatni a világot, és amikor olyan kormányzati állást ajánlanak neki, ahol a közerkölcs felelőse lehet, elhatározza, hogy változtat, amin csak tud. Ehhez azonban tenni kéne valamit azzal a fejjel a szekrényben…

Philip K. Dick korai regénye lebilincselő és ijesztő tanmese egy olyan társadalomról, amely a rend fenntartása érdekében bármit képes feláldozni, még a saját szabadságát is.

Érdekes történet, lekötötte a figyelmem, emiatt egészen gyorsan át is szaladtam rajta, hiszen nem túl hosszú… Talán lehetett volna kicsit több, kicsit részletesebb. De teljesen rendben volt. Ezzel a könyvvel most nem találtunk teljesen egymásra, de Philip K. Dick stílusa megunhatatlan. A borítót pedig ismét nagyon eltalálták.

Nálam 4 pont lett...

4.png

A borítókép és az információk a könyv Moly-os adatlapjáról származnak.

süti beállítások módosítása